BUSCA EN GOOGLE

dilluns, 10 d’octubre del 2011

LA DESPEDIDA

Hola de part de tot el grup d’alumnes-treballadors de la Casa d’Oficis Torelló Enxarxa’t.

A tots nosaltres ens ha envaït una tristor perquè el projecte s’acaba aquest dijous dia 13 d’octubre. I perquè tothom pugui fer-se una idea del que ha sigut la Casa d’Oficis, adjuntem un Power Point que conté una memòria gràfica, on hi ha un recull de fotografies en què es pot veure la nostra evolució al llarg de tot un any de projecte.




Aquest bloc ha estat important per a nosaltres pel fet de poder ensenyar al "món" les nostres formacions i pràctiques; ens ha obert una porta cap a fora i pensem que d'aquí un temps, quan visitem aquest bloc, ens entrarà la nostàlgia de tot el que hem passat junts durant aquest any de Casa d'Oficis.

Aquesta ha sigut una oportunitat molt bona ja que, per a alguns, ha servit per començar a conèixer el món laboral i aprendre un ofici i, per altres, encaminar els objectius i sortir amb un camí marcat.

En nom de tots, us vull fer saber que ha suposat una experiència molt enriquidora que, de ben segur, recordarem tots durant molt temps.

Volem agrair a totes les persones que ens han seguit a través del bloc, però sobretot als nostres monitors i col·laboradors, perquè sense vosaltres no hagués estat possible. 

Gràcies de part de tots els integrants del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada