BUSCA EN GOOGLE

divendres, 9 de setembre del 2011

ACTUALITZEM LA XARXA DE L'ESCOLA D'ADULTS

Al finalitzar l'instal·lació de l'annex, la següent tasca del projecte de la Casa d'Oficis és col·locar un quadre per la xarxa elèctrica a l'edifici de "la Cooperativa", concretament a la part de les aules de formació, amb la finalitat de separar l'electricitat de les dues parts de l'edifici de "La Cooperativa": Oficines de Promoció Econòmica i  espai d'aules de formació.




Per començar, es farà la identificació de tot el cablejat elèctric i de telecomunicacions per després separar el cablejat vell del nou.

Quan finalitzem la identificació, posarem un quadre elèctric a l'espai de les aules de formació i eliminarem el que hi ha a la sala de contadors, sota l'ascensor (espai oficines). Amb això aconseguirem reestructurar la instal·lació elèctrica i separar l'electricitat dels dos  espais de l'edifici.




Estem molt orgullosos de formar part d'aquest projecte perquè cada dia que passa ens sentim més part de l'Ajuntament de Torelló i som conscients que deixarem el nostre gra de sorra per tal de millorar les intal·lacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada