BUSCA EN GOOGLE

divendres, 3 de juny del 2011

CLASSES DE IOGA

El passat dijous dia 28 d'abril, vam començar la nostra primera sessió de ioga (una de les dues que vam fer). Vam començar practicant el Zen Dinàmic, que és un estil de ioga originari del Japó. Aquest es basa a expulsar les males vibracions i tensions que acumulem durant el nostre dia a dia a partir d'uns moviment i uns crits. Tot seguit vam fer uns exercicis per parelles que es basaven a tenir confiança amb la teva parella i una mica de força per executar l'exercici adequadament. Finalment vam acabar la sessió amb un exercici de relaxació que ens va deixar com a nous.
La nostra opinió és que va ser una experiència molt nova, difícil d'”entrar-hi”, però, un cop s'hi “entra”, és molt satisfactòria i agradable de practicar, i a part es crea un vincle amb tot el col·lectiu.
La segona, i última sessió, vam practicar un nou estil de ioga anomenat  Hata Yoga (procedent de l’Índia). Aquest estil consistia a fer uns estiraments de les extremitats, però alhora havíem de coordinar la força amb la ment. A continuació, i per acabar, després d’estar fent una bona estona uns exercicis, vàrem acabar amb una sessió de relaxació “brutal”! Gairebé ens adormim, però el monitor, abans que ens hi quedéssim, ens va tocar unes campanes i un bol tibetà, el soroll del qual ens va entrar de manera profunda. Finalment ens vàrem aixecar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada